Editorial

L'EDITORIAL

La lliga Endesa necessita millorar

La lliga ACB va començar ahir condemnada, un any més, a ser cosa de dos. Tot i que durant la fase regular algú pot fer ombra al Barça o al Madrid, el fet és que quan s'arriba al play-off aquests dos equips són els que tallen el bacallà perquè al cap i a la fi els diners dicten sentència.

Un dels reptes que té el president de l'ACB, Francesc Roca, és lluitar perquè el sot profund que s'està creant entre aquests dos clubs i la resta s'empetiteixi tant com sigui possible. Si no ho aconsegueix, la lliga Endesa es convertirà en una competició de segon ordre per als dos grans que, si ara ja preparen els seus equips pensant bàsicament en la competició continental, acabaran jugant la lliga per cobrir l'expedient.

Mentrestant, la contundent derrota ahir del Manresa fa palès que lluitarà per evitar el tercer descens consecutiu. Amb deu homes nous ja era de preveure que no tindria un inici de lliga plàcid.

L'Andorra, com a nouvingut, també té l'objectiu clar, mantenir-se, i ja ha demostrat a la lliga catalana que té prou arguments per defensar-se.

La Penya, acostumada a la zona intermèdia de la classificació, ha d'injectar-se ambició per intentar –i ho pot fer– aspirar a més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)