Editorial

L'EDITORIAL

L'esport català surt a guanyar

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha engegat la campanya #sortimaguanyar per denunciar els greuges que pateix l'esport català arran de les darreres accions legislatives del govern espanyol. La iniciativa ja té el suport de més de 3.000 persones que consideren que, com es fa palès en un manifest, són inacceptables la implantació de la llicència única en l'esport estatal, el menysteniment de què són objecte les professions relacionades amb l'esport de formació, la persecució inexplicable del voluntariat esportiu i les accions fiscals que amenacen el present i el futur de l'esport no professional.

La iniciativa culminarà el 19 de març a les 12 del migdia, en un acte públic al Centre Esportiu Estació del Nord de Barcelona el qual ja té oberta la inscripció a www.sortimaguanyar.cat.

L'Esportiu s'adhereix a la campanya i, i fins al dia 19, publicarà a la plana 3 un seguit d'entrevistes a persones que s'han sumat igualment a la iniciativa. Una crida a portada i un canal específic a www.lesportiudecatalunya.cat completen les accions d'aquest diari per donar-hi suport.

La unió de tot el món de l'esport és indispensable per sortir d'aquest atzucac de manera transitòria fins que el país no pugui articular la seva pròpia legislació com a nació independent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)