Editorial

L'EDITORIAL

Setmana beneïda per al Girona

Amb l'entrada de líquid a la caixa, l'equip es podrà centrar a competir sense haver de mirar de reüll el compte corrent

La victòria d'ahir contra el Valladolid, la primera de la temporada contra un dels equips del capdamunt de la classificació, va cloure una setmana que pot resultar decisiva per al futur del Girona tant en el capítol esportiu com en el societari. El triomf dels homes de Machín donava resposta adequada a l'anunci fet dimecres de la compra del 80% de les accions de la SAE per part d'un grup inversor que comportarà tres efectes immediats, i tots positius, per al club gironí. Primer, es posa fi a la sensació de mercadeig constant que s'ha viscut a Montilivi durant tota la temporada. Segon, amb l'entrada de líquid a la caixa, es tancarà de manera imminent el concurs de creditors que continuava penjant d'un fil. I, tercer, el cos tècnic i els jugadors es podran centrar només a competir sense haver de mirar de reüll el compte corrent. El Girona, amb un pressupost dels més baixos de la categoria, ha mantingut la fama d'acabar pagant, però compaginar les possibilitats de pujar amb un endarreriment prou important a l'hora de pagar les nòmines pot acabar passant factura.

El Girona ha dormit avui amb els mateixos punts que el líder i, si acompanya la victòria d'ahir amb un triomf la jornada vinent, a Las Palmas, podrà començar a deixar d'especular amb les posicions de promoció per pensar merescudament i de manera clara en l'ascens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)