Opinió

DIES IRAE

En un món paral·lel...

Mentre l'univers culer celebra la seva felicitat, la realitat és una mica més dura per a l'esport més arran de terra

‘Ascencions' i descensos

DIVENDRES 5.

El món del futbol gira al voltant de la final de lliga de campions. La Juve i el Barça tenen cita a Berlín, on les aficions comencen a arribar. El món culer sospira pel triplet i per la quarta copa d'Europa en deu anys.

Mentrestant, en un món paral·lel, la LFP decreta el descens de l'Elx a segona divisió perquè no el veu capaç de pagar els seus deutes amb Hisenda. De retruc, se salva l'Eibar.

La glòria i els diners

DISSABTE 6.

El Barça toca el cel de Berlín. La victòria 1-3 contra la Juve el referma com a referent futbolístic mundial. Barcelona i Catalunya esclaten d'orgull i alegria.

Mentrestant, en un món paral·lel, Silvio Berlusconi signa la venda d'un 48% de les accions del Milan, club llegendari, a l'inversor tailandès Bee Taechaubol, que el més semblant a una pilota de futbol que segurament ha vist deu ser un coco. Berlusconi, doncs, també claudica i segueix la via de la majoria de clubs de posar-se en mans de capital extrafutbolístic per intentar assolir la grandesa futbolística.

Somnis fets realitat i somnis esfumats

DIUMENGE 7.

L'univers blaugrana és avui una rua multitudinària pels carrers de Barcelona i una festa al Camp Nou.

Mentrestant, en un món paral·lel, molt més real i cruel, el Girona veu com s'esfuma l'ascens directe a primera. A Novak Djokovic també se li escapa el somni de guanyar el torneig de Roland Garros, derrotat per Wawrinka. Un dels homes del dia també és el ciclista Bradley Wiggins, que aconsegueix el rècord de l'hora, però sense arribar a l'objectiu dels 55 quilòmetres. L'alegria mai no és completa, si més no en el món real.

Bartomeu triomfal

DIMARTS 7.

El Barça continua pletòric, i mentre es prepara per a un procés electoral, el president Bartomeu fa un balanç triomfant del mandat que va iniciar Sandro Rosell i ha acabat ell amb un any d'anticipació. Molts títols i, a última hora, la renovació de Luis Enrique, la d'Alves, el fitxatge d'Aleix Vidal, 600 milions d'ingressos i una proposta de Qatar Airways de 60 milions d'euros per continuar patrocinant la samarreta.

En cap món paral·lel esportiu hi ha res que pugui fer ombra a aquest desplegament.

I en un món obscur...

DIJOUS 9.

Toni Freixa i Agustí Benedito són els dos primers intrèpids que intentaran tenir possibilitats de guanyar les eleccions del Barça.

Mentrestant, en un obscur món paral·lel, aficionats espanyols de la selecció espanyola esbronquen Gerard Piqué per haver ironitzat sobre el Real Madrid, patrimoni de tots els espanyols, durant la celebració del triplet. I la LFP investiga si el Barça es va deixar comprar pel Deportivo, perquè Lopo va dir a Xavi que a veure si afluixaven una mica. Si hi hagués alguna cosa a amagar, Lopo hauria dit que parlaven del temps. Però la LFP sospita d'un comentari innocent i no del 0-3 de l'Sporting al Villamarín, per exemple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)