Editorial

L'EDITORIAL

Quan fa mal, fa mal

Aquella xiulada no va d'un acudit i una festa, parla del balanç nefast d'una temporada, la del Real Madrid

Gerard Piqué va rebre reiterades xiulades dijous en el partit que va jugar la selecció espanyola contra Costa Rica a l'estadi Reino de León de la ciutat de Lleó. Es vol fer veure que tot venia a tomb de l'acudit que el defensa va fer durant la celebració de la Champions en relació amb la festa de l'artista Kevin Roldán i Cristiano Ronaldo. Però no. Es podria apostar sense gaire risc que les mateixes paraules festives en boca de qualsevol jugador de la selecció que no fos català ni del Barça haurien passat com a fruit d'aquella gràcia espanyola tan enaltida quan es vol i no hauria provocat aital xiulada.

Ahir, el seleccionador Del Bosque va fer el que tocava: va treure importància al que va fer Piqué (com ja havia fet prèviament, només faltaria) i va qualificar d'anècdota allò que molts volen elevar a categoria. La realitat, però, és que la reacció d'una part del Reino de León va més enllà de Kevin Roldán. Aquella xiulada no va d'un acudit i una festa, aquella reacció parla del balanç nefast d'una temporada, la del Real Madrid, que, com una butllofa, fa mal només de pensar-hi.

Al capdavall, hi ha xiulades que són fruit de la impotència, com n'hi ha que mostren la desaprovació d'un poble (i dos) contra una institució que representa el que representa. I ves que la xiulada de León no tingui també a veure amb la que va ensordir el Camp Nou en la final de la copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)