Editorial

L'EDITORIAL

Cadena de decepcions a Girona

La victòria a
La Romareda només va servir perquè ahir la cara més amarga del futbol tornés
a envair Montilivi

El Saragossa va derrotar merescudament el Girona ahir a Montilivi i li ha pres un lloc en l'eliminatòria final d'ascens a primera divisió que, després de la victòria a La Romareda (0-3) semblava assegurat.

La brillant campanya de l'equip català no només no ha tingut recompensa sinó que, a més, es tanca amb una sensació de frustració absoluta per com s'han succeït els esdeveniments aquesta darrera setmana. El diumenge anterior, contra tot pronòstic i estadística, el Lugo va apartar el Girona de la segona plaça de la classificació, que donava l'ascens directe, en benefici de l'Sporting. El Lugo havia perdut sempre contra el Girona a segona divisió, però va saber jugar amb els nervis dels homes de Machín i treure'ls la mel dels llavis en els darrers instants. Semblava que no recuperarien l'ànim i que el Saragossa els podia passar per damunt. La victòria a La Romareda només va servir perquè ahir la cara més amarga del futbol tornés a envair Montilivi. La frustració no pot amagar, però, que el joc del Girona en la segona part contra el Lugo i en la primera meitat d'ahir no feia merèixer millor sort.

Tancada la temporada, ja és hora d'aclarir la situació societària del club, pendent de tancar, o com a mínim de donar a conèixer, la venda de gairebé totes les accions del fins ara principal accionista, Josep Delgado, a un grup que, per ara, continua en l'anonimat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)