Opinió

Ara t'escolto!

Quique Sánchez Flores ha arraconat el director esportiu i és l'entrenador el que decideix en matèria de fitxatges

Entre tots els noms de jugadors amb experiència, que ja coneixen la lliga i que estan arribant a l'Espanyol, hi ha un nom que engresca realment l'afició i que està en un òptim estat de forma per tornar a lluir la samarreta blanc-i-blava: Sergio García. Un cop tancades les incorporacions de Reyes, Roberto, Jurado, Baptistao i Piatti, seria una gran notícia el retorn del capità Sergio.

El davanter del Bon Pastor ha fet una gran temporada a l'Al Rayyan de Qatar, equip que just havia pujat a la màxima categoria i que ha guanyat la lliga. Sergio i el brasiler Rodrigo Tabata han portat el club a conquerir el títol vint-i-un anys després.

Sergio ha fet 13 gols i 14 assistències en un campionat que cada cop té millors jugadors i que mira de créixer en espectacle pensant ja en el mundial que s'hi ha de jugar el 2022.

Tal com va explicar el davanter, el club va contactar amb ell per interessar-se per la seva situació i ell els va fer saber la seva predisposició a tornar. Amb tot, ara ja fa dies que espera una proposta concreta del club que no arriba.

De tots els noms que han anat apareixent en les darreres setmanes, el que més il·lusiona és el de Sergio García. Les xarxes socials van plenes de missatges engrescats amb el possible retorn del capità.

Cada cop sembla més clar que Quique Sánchez Flores ha arraconat el director esportiu Ángel Gómez i que és l'entrenador el que decideix en matèria de fitxatges. Insisteixo que aquesta és una situació perversa ja que, si les coses no rutllen i salta l'entrenador, els jugadors que ell hagi portat es quedaran i potser, o probablement, no encaixaran en el projecte que el succeeixi. D'exemples en tenim uns quants en la història recent de l'Espanyol, com Petrov amb Aguirre, Lacruz amb Valverde...

Aquest diumenge, si no hi ha novetats abans, Sergio viatjarà de nou a Qatar per jugar la segona temporada a l'Al Rayyan. Deixar-lo escapar ara seria una bestiesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)