Seleccions

El partit de Catalunya, en quarantena

Selecció. L’onada de suspensions d’actes esportius internacionals pel coronavirus també posa en perill el xoc al Camp d’Esports

El partit que ha de disputar la selecció catalana contra Jamaica el 30 de març al Camp d’Esports de Lleida està en seriós risc de suspensió. Les mesures de seguretat que bona part dels països amb un creixent nombre d’infectats pel coronavirus estan posant afectaran l’enfrontament, segons han reconegut fonts de l’organització del partit a aquest diari.

De moment, però, ni la Federació Catalana ni la Jamaicana s’han pronunciat sobre la seva posició i la presentació del partit, prevista per dilluns a la seu de la federació, es manté, segons reconeix l’FCF a aquest diari. Aquesta situació, però, podria canviar en les pròximes hores. La Federació Jamaicana, reticent a viatjar a Europa pel coronavirus, tampoc ha posat per escrit les seves preocupacions, de manera que no hi ha cap acostament oficial. L’onada de cancel·lacions d’esdeveniments internacionals, però, posa en dubte la celebració de l’enfrontament.

Ajornat

La FIFA va ajornar les eliminatòries de classificació asiàtiques per al mundial de Qatar, que s’havien de disputar a finals de mes pel risc de propagació del coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)