Seleccions

La selecció catalana d’escacs jugarà contra Eslovènia

Marc Narciso i Ana Matnadze lideraran l’equip català en un duel que tindrà lloc just abans de l’europeu per equips, que organitzen els eslovens

La selecció catalana d’escacs s’enfrontarà en un duel sense precedents contra Eslovènia el proper 9 de novembre a Catez, la seu on es jugarà el campionat d’Europa absolut de l’11 al 22 de novembre. El duel ha estat possible gràcies a la implicació de la delegació de la Generalitat als Balcans i té l’objectiu de consolidar el reconeixement d’Eslovènia i Catalunya com a capitals europees d’aquest esport i refermar l’agermanament entre les dues federacions.

Els dos equips s’enfrontaran en cinc partides ràpides amb jugadors de diferents categories. La selecció estarà liderada pels Grans Mestres Internacional Marc Narciso (Ateneu) i Ana Matnadze (CE Mollet). L’equip el completaran Pere Garriga (Mollet) i els joves Guerau Massagué (Lleida) i César Alcalá (CE Barcelona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)