Seleccions

Subies va oferir la selecció a Tito

Partit de Nadal. El president de la FCF admet que va conversar amb l'extècnic del Barça, però “les seves circumstàncies personals i un compromís amb el Barça” va fer-ho inviable

La selecció disputarà el tradicional partit de Nadal el dia 30 contra el combinat de Cap Verd. En aquest partit Gerard López debutarà com a seleccionador de Catalunya, prenent el relleu de Johan Cruyff. Abans de la seva incorporació, això sí, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va sondejar opcions alternatives, com la de l'exentrenador del Barça Tito Vilanova, segons va explicar el president de la FCF, Andreu Subies, en una entrevista a La Xarxa. El màxim dirigent de la federació va explicar que “a Tito se li va oferir la possibilitat que agafés les regnes del partit, però per circumstàncies personals i per un acord que té amb el Barça no pot assumir aquest tipus de reptes”.

Subies, que no descarta que en futur aquesta opció es pugui convertir en una realitat, també va explicar que tot i el maldecap de les dates, li agradaria fer un partit més a l'any, al final de la lliga: “Enguany hi ha mundial i la idea seria organitzar un partit abans d'aquesta cita.” El president de la FCF, de fet, té la idea de descentralitzar l'enfrontament i que es disputi en altres demarcacions. Si el duel tira endavant, és molt possible que se celebri a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)