Seleccions

Doble raser del Betis amb els amistosos

Selecció. El club no deixa jugar Verdú amb Catalunya però permet a Cedrick i Juanfran disputar un partit benèfic

Joan Verdú es perdrà la cita anual amb Catalunya del pròxim dia 30. El migcampista barceloní, que és una de les figures més compromeses amb la selecció, no podrà jugar contra el combinat de Cap Verd perquè el Betis, seguint les directrius del seu entrenador, no li va donar permís. Dilluns passat, després que el seleccionador Gerard López acusés Juan Carlos Garrido de “menysprear el partit”, l'entrenador del club andalús va justificar a Catalunya Ràdio la seva decisió, apel·lant a raons esportives: “Entenc que per a Verdú sigui important jugar amb la selecció, però per l'interès del Betis necessitem a tothom.”

El tècnic verd-i-blanc, això sí, no ha impedit que Cedrick i Juanfran viatgin el mateix dia 30 a Madrid per disputar un partit amistós que organitza la Lliga de Futbol Professional, el Champions for Life. Ahir el club sevillà va anunciar en un comunicat que els dos futbolistes representarien el Betis en el duel que es disputa, a la mateixa hora que el Catalunya-Cap Verd, al Santiago Bernabéu. L'entitat andalusa, amb tot, ha estat l'única que ha posat algun problema a Gerard López a l'hora de configurar la convocatòria.

Més de deu mil entrades venudes

L'afició catalana s'està mobilitzant i la venda d'entrades per al partit de dilluns que ve contra Cap Verd (19 h) s'ha accelerat els últims dies. Ahir, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar que ja hi ha unes dotze mil localitats assignades. Hi ha zones, com ara la tribuna central, el lateral central i algun dels córners, en què les entrades estan a punt d'exhaurir-se. Amb tot, la FCF s'ha assegurat omplir una part significativa de l'Estadi Olímpic Lluís Companys i considera que, atenent els precedents, les grades presentaran un bon aspecte. Val a dir, això sí, que sembla complicat que s'assoleixin les previsions inicials. Les entrades per al partit poden adquirir-se a través del lloc web de la federació (www.fcf.cat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)