Seleccions

Encert desigual

Selecció catalana. Victòria en categoria sub-16 per la mínima i empat de la sub-18

navarra0


catalunya1


navarra1


catalunya1


En la primera jornada de la primera fase del campionat d'Espanya de seleccions, la sub-16 i la sub-18 no van aconseguir el mateix desenllaç en els seus partits contra Navarra. L'equilibri entre els dos combinats va ser la tònica dominant en els dos duels. En el tram final del partit de la sub-16, un gol de Dani Olmo va ser decisiu. En la sub-18, en canvi, Navarra va ser capaç de reaccionar i acabar empatant en el minut 68. Els catalans van tenir bones ocasions per guanyar. Avui s'enfrontaran tots dos contra La Rioja.

CATALUNYA: Ruíz, Aaron, Alejandro López, Lluís López, Patrick, Carbonell, Bartomeus, Mohamed (Padilla, 46') (Aitor, 58'), Campeny (Moragas, 70'), Sarsanedas (Àlex Corredera, 46') i Doncel. NAVARRA: Jokin, Goñi, Vicente, Goldaratena, Lizarbe, Navarro, Merino, Aser (Santa Fe, 60'), Iker (Enrique Fernández, 77'), Ibáñez i Usoz (Enrique Barja, 46'). GOLS: 1-0 (52') Padilla. 1-1 (68') Iker. ÀRBITRE: Recio Moreno. T.G.: A Navarro, de l'equip navarrès. COMENTARI: La selecció sub-18 no va aconseguir traduir el domini del joc en victòria.
CATALUNYA: Peña, Jordi González, Sarmiento, Torrents (Busquets, 72'), Navarro (Puado, 41'), Aleña, Carles Pérez (Dani Olmo, 54'), Soler, Gilbert (Joan Gibert, 74'), Ávila i Sierra. NAVARRA: Álvaro, Karlos, Vega, Éric Araque, Vaquero, Ander, Ciriza (Morcillo, 66'), Brayan (Ivan, 57'), Jon, Modrego i Sergio García (Julen, 52'). GOLS: 1-0 (79') Dani Olmo. ÀRBITRE: Domingo Pradales. T.G.: A Morcillo de l'equip navarrès. COMENTARI: Un solitari gol de Dani Olmo va permetre la victòria a la selecció catalana sub-16.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)