Seleccions

Pluja de gols contra la Rioja

Seleccions. La sub-16 es va mostrar molt superior al rival, mentre la sub-18 va haver de suar una mica més per sumar els tres punts

CATALUNYA5

LA RIOJA2

Catalunya5

La rioja3

En el segon i últim partit de la primera fase del campionat estatal, la catalana sub-16 i sub-18 van aconseguir la victòria en dos duels marcats per l'encert golejador. En la categoria sub-16, els jugadors de Dani Fernández van ser molt superiors i al descans ja guanyaven per 4-0. Catalunya sub-16 ha sumat 6 punts en aquesta primera fase. Catalunya sub-18 va haver de treballar més, i no va ser fins al gol de Max en el minut 67 quan el partit va estar sota control dels catalans. Els sub-18 acaben amb 4 punts.

CATALUNYA: Adrián, Pinyol, Sarmiento, Torrents, Gibert, Olmo (Pérez, 56'), Aleñá (Busquets, 59'), Àlex Soler, Gilbert (Navarro, 41'), Sierra i Puado. LA RIOJA: Álvaro, Barragán, Domínguez, Viguera, Zuric, Carballo, Morocho (Martínez, 41'), García (Andrei, 71'), Mendoza (Borades, 58'), Sagasti i Mario. GOLS: 1–0 (1') Puado. 2–0 (14') Puado. 3–0 (35') Soler. 4–0 (36') Olmo. 4–1 (74') Andrei. 5–1 (75') Puado. 5–2 (78') Andrei. ÀRBITRE: López Jiménez. Al català Sarmiento; al visitant Zuric.
CATALUNYA: Cases, Marcet (Bartomeus, 68'), Aaron, Alejandro, Lluís, Chico, Carbonell (Campeny, 80'), Aitor, Sarsanedas, Moragas, Padilla (Doncel, 54'). LA RIOJA: Acobi, Sergio, Yeimt (Duran, 46'), Espinosa, Rubén, Roos, Vitorica, Calvo, Merino (Víctor, 30'), Krumnak i Alberto (Andy, 71'). GOLS: 1–0 (3') Carbonell. 2–0 (11') Cantalapiedra. 3–0 (15') Padilla. 3–1 (16') Calvo. 4–1 (46') Padilla. 4-2 (55') Yeimt. 4–3 (56') Víctor. 5–3 (67') Max. ÀRBITRE: Sevillano Jiménez.