Seleccions

El Barça i l'Espanyol dominen la llista

14 dels 22 jugadors que demà seran a la gespa per defensar la quadribarrada juguen al Barça o a l'Espanyol. Els dos clubs catalans representants a la primera divisió espanyola són els que, lògicament, alimenten més aquesta selecció catalana, com també passava en les darreres convocatòries.

El Barça és l'equip que més jugadors hi aporta, amb vuit (una quarta part de la selecció), i l'Espanyol, el segon, amb sis. Però de tota la convocatòria, només hi ha dos jugadors que no han estat formats en les categories inferiors d'algun dels dos equips. Piti, format a l'Atlètic Segre, i Aleix Vidal, que tot i un pas fugaç per l'Espanyol, va destacar al Reus, són els dos representants del futbol més modest, ja que no hi ha convocats d'equips de segona divisió cap a baix.

Generació del 87

Avui tornaran a compartir vestidor quatre jugadors que van formar part de la generació més brillant del futbol català dels últims anys. Marc Valiente, Víctor Sánchez, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas van meravellar en edat cadet a les files d'un Barça que va batre rècords.

Piti i Aleix Vidal, els dos únics que no han estat formats al Barça o a l'Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)