Seleccions

Ivan Tibau: “L'esport anirà a remolc del que passi en la política”

Selecció de primera. Els representants polítics van destacar el nivell de Catalunya i van reflexionar sobre si el format és el millor

Sense la presència a la tribuna del president, Artur Mas, per motius d'agenda, la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i el secretari general del govern, Ivan Tibau, van ser els màxims representants de la Generalitat. Tibau va ser contundent en la seva reflexió sobre el futur de les seleccions catalanes: “L'esport anirà a remolc del que passi en la política. El que és clar és que a Catalunya hi ha un gran nivell esportiu.” També va parlar clar l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias: “La gent demana el que demana. Es farà la consulta i a partir d'aquest any res serà igual.” Trias també va opinar de la necessitat de meditar si el format i les dates del partit són les més adequades per afavorir la màxima afluència de públic: “Aquest partit un diumenge a la tarda crec que seria un èxit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)