Seleccions

“Em quedo amb la implicació i les ganes de tots els jugadors”

Gerard López Seleccionador de Catalunya

Just després de la conclusió del partit, el seleccionador català, Gerard López, va mostrar una imatge radiant davant tota la premsa. L'exjugador del Barça, entre molts altres, va destacar la implicació i les ganes de tots els jugadors convocats: “Em quedo amb la implicació i les ganes dels jugadors. Estic molt content per tots. Són uns excel·lents competidors i ho han demostrat al camp, sobretot després del 0-1”, comentava Gerard López.

El risc del sistema

El seleccionador català va sorprendre a més d'un amb el seu plantejament arriscat des de l'inici. El vallesà va apostar per una defensa de tres i tot un reguitzell de jugadors ofensius. L'experiment va sortir bé, tot i que en els primers minuts Catalunya va patir algun sobresalt en forma de gol: “La mentalitat que tenia era la d'oferir espectacle. En els darrers anys havien faltat gols i, tot i que sabíem que era un perill, l'equip se n'ha sortit. La reacció amb el 0-1 ha estat molt bona, i és que, encara que no fos oficial, ningú vol perdre cap partit”, deia Gerard, que respecte al sistema que va triar va afegir: “No estic tancat a jugar sempre amb el mateix sistema. M'adapto als jugadors dels quals disposo, sempre penso que els jugadors són els que fan bons els sistemes i els que tenim a Catalunya són uns cracs; el futbol és més fàcil amb ells.”

El debut somiat

La felicitat de Gerard López es podia observar en el seu rostre, i és que el de Granollers acabava de debutar com a tècnic amb victòria: “Sóc molt feliç. Estic molt content d'haver debutat amb victòria a la banqueta de la selecció. Tinc el privilegi de poder dirigir la millor fornada de futbolistes que ha tingut Catalunya”, sentenciava el seleccionador català, que es fregava les mans amb la possibilitat de poder disputar més partits amb el combinat català.

LA REACCIÓ

“Els jugadors són uns excel·lents competidors i ho han demostrat al camp, amb el 0-1”

3-4-3

“La mentalitat que tenia era la d'oferir joc vistós. Els jugadors fan bons els sistemes”

PRIVILEGIAT

“Tinc la sort de poder dirigir la millor fornada de futbolistes que ha tingut Catalunya”

20.700 espectadors era el mínim esperat

Com malauradament ja és habitual en la conclusió de cada partit de Catalunya, l'afluència de públic va ser motiu de debat entre autoritats i, fins i tot, amb el mateix seleccionador: “Els 20.000 espectadors era el mínim que ens havíem marcat des de la federació. Hem intentat fer atractiu el partit i que les grades de Montjuïc s'omplissin, però hi havia massa condicionants en contra”, deia Gerard López, que es va mostrar orgullós dels assistents: “Hi havia sentiment català.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)