Seleccions

Catalunya compleix

Selecció amateur. El bloc de Toni Almendros va superar el Terrassa en un test per a la copa de les Regions gràcies a un gol de Pedro Bilbao

terrassa0


catalunya1


TERRASSA: Bracons, Dot, Sergi Pérez, Àlex Alba, Edile, Josep, Isaac, Batanero, Marc, Romo i Juancho. També van jugar: Javi González, Ortega, Mario, Hèctor, Jaime, Gallar, Pedro García, Montoro i Albert Camí.

CATALUNYA: Iñigo, Putxi, Alberto, Cano, Gerard Rovira, Àlex Fernández, Pedro Bilbao, Guillem Cornellà, Òscar Muñoz, Cristino i Velillas. També van jugar: Josele, Segovia, Charly Ruiz, Payán, Padilla, Borges, Jonathan Collado, Fernàndez, Escabrós i Cristòfol.

GOLS: 0-1 (84') Pedro Bilbao.

ÀRBITRE: Muñoz Baquero.

COMENTARI: La selecció catalana amateur va aprovar el primer test que fa amb vista a la fase final estatal de la copa de les Regions de la UEFA. El combinat de Toni Almendros va superar per la mínima el Terrassa en un partit molt equilibrat i amb ben poques ocasions, en què el seleccionador va fer un grapat de proves. De fet, un dels jugadors nous, Pedro Bilbao, va ser l'encarregat de trencar la igualtat amb un gran gol a les acaballes del partit. L'extrem del Santboià, que va ser l'únic jugador que va disputar els 90 minuts, va obrir la llauna en el minut 84, culminant amb encert una gran acció individual: va picar la pilota per sobre del porter. Poc després, Uri Escabrós va quedar a un pas de fer el segon, en un córner.

el 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)