Seleccions

Bielorússia posa fi al somni

Futsal. El combinat de l'est va derrotar (2-0) Catalunya amb un partit molt seriós en què va mostrar-se molt ferm en defensa i eficaç en atac. Els catalans lluitaran contra Rússia per ser tercers

No ha pogut ser. La selecció catalana de futsal tornarà a casa sense la copa de campions de l'europeu de la República Txeca. Ahir Bielorússia va mostrar-se implacable i no va deixar opció a un combinat català que avui jugarà per la medalla de bronze contra Rússia, un equip que, en la fase de grups, el va superar. Ahir, tant catalans com bielorussos no van perdre's el respecte fins ben entrada la primera part. Els exsoviètics ho intentaven amb més esma, però no inquietaven els de Juan Antonio Fernández. Amb empat a zero i després d'un primer temps ensopit, el matx arribava al descans i es reservava les emocions per després de la represa. I Bielorússia va ser superior i es va aprofitar del cansament català; els deu minuts de temps extra en el partit de quarts de final contra Eslovàquia van passar factura. La sort va girar l'esquena als catalans en el minut 3 del segon temps i un xut bielorús, que va rebotar en un defensa català, va acabar al fons de la xarxa. Era la primera estocada dels de l'est. Eric disposava de dues ocasions per fer l'empat i tornar a situar Catalunya dins del partit, però les arribades de més perill duien la firma de Bielorússia. I després d'un cop de cap al pal, els bielorussos van sentenciar amb una excel·lent volea en treure de córner. Massa efectivitat per a un conjunt català fatigat que va voler però no va poder.