Seleccions

Massa factors en contra

Derrota intranscendent. Catalunya va sofrir un arbitratge casolà, va acabar amb nou, i va claudicar tot i avançar-se amb un gol de Putxi

Després de començar la fase prèvia amb una derrota merescuda, Catalunya va tornar a claudicar 24 hores després, però va fer-ho mostrant una imatge ben diferent. Si l'àrbitre –que posa la federació local– hagués tingut una actuació normal, el combinat de Toni Almendros hauria tornat cap a casa amb un resultat ben diferent. Lax Franco, però, va acabar deixant els catalans amb nou homes i Múrcia va aprofitar l'avinentesa per capgirar el gol de Putxi. Tots els defectes que va tenir Catalunya en la cita inicial van esvair-se ahir. Sense cap pressió, ja que l'únic que s'hi jugava alguna cosa era Múrcia, la selecció va tocar i tocar. Es va divertir i va fer divertir el personal, sobretot en accions de Sergi Moreno. El gol, però, no arribaria fins al 63', quan els catalans ja jugaven amb deu per l'expulsió immerescuda d'Aitor Lario. Putxi va aprofitar un refús després d'un contraatac per obrir la llauna. Poc després del 0-1 l'àrbitre va expulsar Marimón per un penal rigorós i el duel va canviar de tendència. Segovia va aturar la pena màxima, però el setge local va permetre a Múrcia capgirar el resultat amb dos rebots aprofitats per Michael i Salinas. Això sí, ja no hi va haver temps per a res més i els dos combinats van caure eliminats.

MÚRCIA 2 CATALUNYA 1

MÚRCIA: Alberto; Juan Daniel, Pablo Moreno, Álvaro Quintana, Richard; Xavi, Paco Lorca (Paredes, 73'); Carlos Rodríguez (Michael, 62'), Salinas, Perico (Joaquín, 46'); i Carrasco. CATALUNYA: Segovia; Albarrán, Marimón, Aitor Lario, Álex Cano (Buba, 59'); Padilla; Del Moral (Putxi, 46'), Guzmán, Santolalla, Sergi Moreno (Borges,73'); i Sascha. GOLS: 0-1 (63') Putxi. 1-1 (85') Michael. 2-1 (89') Salinas. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: A Salinas, Pablo i Paredes; i a Albarrán, Segovia i Santolalla. T.V.: Als catalans Aitor Lario (41') i Marimón (71').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)