Franja Antena.Neox

Diumenge, 28 abril de 2024
06.00
Mutant busters
Inclou , , i
Infantils
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Érase una vez... el cuerpo humano, Gormiti season, Campeones: Oliver y Benji i Pokémon: Lucario y el misterio de Mew: Ash y su inseparable Pikachu, ayudados por Lucario, se enfrentan a un nuevo reto del que dependen tanto su destino como el futuro del mundo.
Infantils
Durada: 200'
10.20
El príncipe de Bel Air
Hecho (I)
Emissió dels capítols Quemando la casa, Consigue un trabajo, Apestaba en el hoyo en uno, Ojo, diente i Hecho (I).
Sèries
Durada: 125'
12.25
Los Simpson
Un don din de la Maya Mayita Moe
Emissió dels capítols Amigos y familiares, La casa del árbol del terror XXIII, El día en que Springfield se enrolló, Aventuras en buscabebés, Bart, cero en conducta, Burlas y verdes, La gran esperanza i Un don din de la Maya Mayita Moe.
Sèries
Durada: 200'
15.45
Pel·lícula: Gran Torino
Walt Kowalski, un treballador jubilat de l'automòbil, ocupa el temps amb reparacions domèstiques, cervesa i visites mensuals al perruquer. Els veïns que considerava com els seus amics s'han traslladat o bé han mort, i han estat substituïts per immigrants del sud-est asiàtic que ell menysprea. Només confia en la seva gossa, la Daisy. Inflexible, i amb una voluntat de ferro, viu en un món en evolució perpètua. Ofès i fastiguejat per pràcticament tot el que veu, fins i tot els seus propis fills, el Walt només espera que arribi la seva hora. Però tot canvia quan es veu obligat pels seus nous veïns a enfrontar-se als seus antics prejudicis.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Pel·lícula: Richard Jewell
El Richard Jewell és el guàrdia de seguretat que informa d'haver trobat el dispositiu de l'atemptat terrorista que va tenir lloc als Jocs Olímpics d'Atlanta de 1996. El seu informe el converteix en un heroi, ja que la seva ràpida reacció permet salvar moltíssimes vides. No obstant això, en qüestió de dies, l'aspirant a policia es converteix en el sospitós número u de l'FBI. Menyspreat per la premsa i per l'opinió pública, la seva vida queda destrossada. El Jewell contacta amb l'advocat independent i antiestablishment Watson Bryant i li confessa que és absolutament innocent. Però el Bryant descobreix que és molt difícil lluitar contra el poder de l'FBI, del GBI i de l'APD per netejar el nom del seu client. A més, ha d'evitar que el Richard confiï en les persones que intenten destruir-lo.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.10
Pel·lícula: Caza legal
Un home de negocis ataca una advocada californiana molt important. Per protegir-la se li assigna un policia que, conscient del perill del cas, demana ajuda a l'FBI.
Pel·lícules
Durada: 110'
22.00
Pel·lícula: La presa
L'FBI investiga una sèrie d'assassinats comesos en un bosc. Un agent especialitzat en rastrejos captura l'assassí, que resulta ser un soldat que havia estat a les seves ordres en missions perilloses, però que, després d'una experiència traumàtica a Kosovo, es dedica a la caça d'éssers humans.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Pel·lícula: Bangkok Dangerous
El Joe, un assassí a sou, és contractat per un gàngster de Bangkok per eliminar els seus enemics. Quan arriba a la ciutat, recluta com a ajudant el Kong, un lladregot que planeja matar en acabar la feina per no deixar cap rastre. Però les coses s'aniran posant difícils per al Joe a mesura que la relació amb el Kong es fa més estreta. Quan el mafiós que el va contractar es torna contra ell i captura el seu nou amic, el Joe reaccionarà amb tota la violència de què és capaç.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Acción ejecutiva
L'assassinat del president dels Estats Units John F. Kennedy, en una cèntrica plaça de Dallas, no troba explicació ni responsable en l'informe oficial impulsat per l'anomenada Comissió Warren. El Farrington i el Foster, un parell d'investigadors veterans relacionats amb els cercles de poder polítics, descarten des d'un principi que Lee Harvey Oswald, el suposat franctirador responsable, actués en solitari.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.10
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.55
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 125'