Programació #0

Dimecres, 1 maig de 2024
08.40
Pel·lícula: Astérix: El secreto de la poción mágic
Quan s'enfila àgilment entre els arbres a la recerca de vesc, el druida Panoràmix pateix una caiguda que el fa reflexionar. S'ha trencat una cama, però podria haver estat pitjor. Amb l'Astèrix i l'Obèlix al seu costat, emprèn una recerca per tota la Gàl·lia per trobar un druida digne de conèixer el secret de la recepta de la poció màgica, que dona una força sobrehumana a qui la tasta, i d'aquesta manera assegurar el futur del seu poblet.
Pel·lícules
Durada: 85'
10.05
Noche de Champions
Esports
Durada: 65'
11.10
Colgar las Alas
El Infarto
Documentals
Durada: 33'
11.43
Colgar las Alas
Empezar, volver
Documentals
Durada: 47'
12.30
Colgar las Alas
Glasgow
Documentals
Durada: 39'
13.09
Colgar las Alas
Cambiar de piel
Documentals
Durada: 55'
14.04
Colgar las Alas
Amor y odio
Documentals
Durada: 51'
14.55
Colgar las Alas
Hoy
Documentals
Durada: 40'
15.35
Pel·lícula: The Equalizer. El protector
McCall és un home que creu haver deixat enrere el seu passat misteriós per poder tenir una vida de pau i tranquil·litat. No obstant això, quan coneix la Teri, una jove en mans d'uns mafiosos russos molt violents, no en pot quedar al marge, l'ha d'ajudar. McCall, proveït d'habilitats secretes que li permeten venjar-se de qualsevol que abusi dels desemparats, abandona el seu retir autoimposat i recupera la set de justícia. Si algú té un problema, si ho té tot en contra, si no té ningú més a qui recórrer, McCall l'ajuda.
Pel·lícules
Durada: 128'
17.43
Pel·lícula: Skyfall
Després que l'última missió de Bond fracassés i es descobrís la identitat de diversos agents, l'edifici de l'MI6 és atacat i M ha de canviar la ubicació de l'agència. Aquests esdeveniments provoquen que Mallory, el nou president del Comitè d'Intel·ligència i Seguretat, qüestioni l'autoritat i la posició d'M.
Pel·lícules
Durada: 137'
20.00
Tarde de Champions
Esports
Durada: 53'
20.53
UEFA Champions League
Tras Real Madrid y Bayern de Múnich hoy es el turno de la segunda semifinal, que enfrenta a alemanes y franceses. El conjunto dirigido por Luis Enrique, ya ha dado muestras esta campaña de su gran potencial ofensivo, así como de la efectividad de su linea atacante, con jugadores como Mbappé, Dembelé o Barcola. Pero el conjunto local confía en su afición y en su irrenunciable estilo de juego para imponerse a los parisinos y conseguir un buen resultado de cara a la vuelta.
Esports
Durada: 127'
23.00
Noche de Champions
Esports
Durada: 65'
00.05
Ilustres ignorantes
El Teléfono
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 32'
00.37
Muros
Entras solo y sales solo
El último tramo en prisión es uno de los más complicados. Culopato ya no comparte celda con su amigo de toda la vida, ni risas, ni pitis en el patio por el que se paseaban como los reyes del barrio. Su amistad se ha roto, se ha quedado solo. Cata no puede pegar ojo sabiendo que su tercer grado está cerca. Lo que le espera fuera, desde luego, no es fácil. Bárbara recoge sus cosas, convencida de que volverá a entrar. Pero, después de haber pasado dos años dentro, ya nada le da miedo. Feli, en cambio, tiene una mala noticia que comunicar a sus hijos: le han caído 11 meses más de condena. Muchas veces, cuanto más cerca está la libertad, mayores son los miedos. ¿Dónde va alguien que ya no conoce a nadie fuera? ¿Cómo se evita volver a caer preso? ¿Cómo no pensar en que el tiempo pasa y que la muerte puede encontrarte cualquier día allí, en tu celda? Y sabiendo que, por cada uno que se va, cientos, miles, se quedan.
Documentals
Durada: 54'
01.31
Narcas
Documentals
Durada: 49'
02.20
Narcas
El mundo del narcotráfico no es tan exclusivamente masculino como las series y las películas nos han hecho creer. Muchas mujeres manejan el mundo de la droga en España, como las famosas "Reina de la coca" y "Dama del norte", y muchas otras viven de él como Saray (punto, cuyo trabajo es avisar y controlar la presencia de las fuerzas del orden), Eva (traficante) o Lucía (chochera, transportadora de droga en su propio cuerpo). Según ellas, las mujeres tienen un gran poder en el narcotráfico porque no levantan tantas sospechas como un hombre, porque aspiran a llegar a la cima en un mundo que no es solo de hombres, porque tienen que buscarse la vida con "un rol diferente históricamente por puro machismo".
Documentals
Durada: 50'
03.10
Narcas
Policías, narcotraficantes y expertas en la materia dibujan un detallado mapa de las diferentes funciones que desempeñan las mujeres en el mundo de la droga, así como un exhaustivo análisis de los puestos que ocupa en la jerarquía y la estructura del narcotráfico, que muestran las razones por las que entran y se mantienen en este mundo, muy distintas a las de los hombres.
Documentals
Durada: 55'
04.05
Generación NBA
Esports
Durada: 60'