Internacional

Sarri: “ Ens esperen catorze o quinze mesos consecutius competint”

Futbol internacional. El tècnic de la Juventus creu que els jugadors s’han de preparar per a una llarga marató competitiva

El tècnic de la Juventus, Maurizio Sarri, té clar que el futbol dels propers dos anys canviarà de manera ostensiblement i, fins i tot, serà com una espècie de marató pels futbolistes. “Cal pensar que, si tot va bé, passarem l’estiu competint, per la qual cosa és important estar una mica despreocupats en aquest moment. Fins i tot perquè entre aquesta temporada i la següent ens esperen catorze o quinze mesos consecutius competint”, ha afirmat Sarri en una entrevista a la televisió oficial de la Juventus.

El tècnic del conjunt turinés està aprofitant aquest període de confinament per a veure vells partits, com els del Milan del seu mentor Arrigo Sacchi, i ha expressat el desig de tornar a competir aviat. La Juventus lidera la classificació de la Serie A amb un punt d’avantatge sobre la Lazio, és semifinalista de la Copa Itàlia, en la qual s’enfronta al Milan, i va perdre 1-0 contra el Lió l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)