Més futbol

La Superlliga respon el Tribunal de Justícia de la UE

La polèmica està servida. ’A22 Sports Management’, empresa impulsora del projecte de la Superlliga europea de futbol, no ha tardat gens a respondre l’advocat general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (UE), Athanasios Rantos, després del comunicat que ha emès avui al matí atacant a la UEFA. En el dictamen del lletrat, s’hi ha considerat la possibilitat que les federacions nacionals puguin vetar de les seves competicions a tots els clubs que hagin tingut aquestes iniciatives de crear la Superlliga.

En aquest context, ha aparegut un nou protagonista, Bernd Reichart, CEO de la Superlliga i de l’empresa impulsora ’A22’, ha declarat: “L’Advocat General ha deixat clar que la UEFA té una posició monopolística que comporta responsabilitats importants a l’hora de permetre a tercers actuar de manera lliure al mercat. Això no obstant, creiem que els 15 jutges de la Gran Sala del TJUE que tenen la responsabilitat d’examinar aquest cas aprofundiran de forma substancial en la seva anàlisi i oferiran finalment als clubs l’oportunitat de gestionar el seu propi destí a Europa”.

Finalment, Reichart ha explicat l’objectiu que persegueix la Superlliga i que es vol definir com a un projecte sostenible per les competicions europees i que pugui tenir més impacte als clubs i als seus aficionats d’arreu del continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)