Més futbol

El mundial de clubs tindrà 32 equips a partir de l’any 2025

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha anunciat canvis en el format del mundial de clubs. El torneig ampliarà de forma notòria el nombre d’equips i passarà a tenir-ne 32 l’any 2025. “Hi participaran els millors clubs del món. Els detalls encara s’han de decidir”, ha explicat el màxim mandatari del futbol mundial. Aquest nou torneig es disputarà cada quatre anys, com la copa del món de seleccions.

Infantino també ha confirmat que l’edició del 2023 es disputarà entre l’1 i l’11 de febrer al Marroc. El Madrid hi participarà després d’haver guanyat la Champions el passat mes de maig.

El mundial de Qatar

Infantino també ha fet una valoració del mundial de Qatar que acaba aquest diumenge. El president de la FIFA ha qualificat el torneig d’un “èxit absolut” i ha fet un balanç “molt positiu”, malgrat totes les polèmiques que han rodejat la competició des del primer dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)