Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «Hem jugat el partit que volíem en cadascuna de les fases»

«En la segona part, hem tingut més la pilota i amb els canvis hem anat creixent»
«Ara ens apropem a més rivals i salvar-se ja no és només cosa de dos equips»

El tècnic del Nàstic, Joan Carles Oliva, es va mostrar satisfet amb la victòria –i com s'havia produït– i també amb el joc de l'equip, tot i que els grana no van semblar gaire còmodes al terreny de joc. El tècnic lleidatà va pensar en els últims partits a fora, en què els grana van marxar amb un mal regust de boca: «Ara podem recordar com estàvem en els partits a Elx o a Osca i això et compensa tot allò perquè demostra que alguns dies també podem marcar en els últims minuts».

Pel que fa a la poca brillantor del partit, Oliva va assegurar que en certa manera, havia estat intencionada: «Hem estat espessos en certs moments del partit, perquè hem intentat que fos d'aquesta manera; al davant teníem un equip que triangula molt bé i que si li deixes tocar pilota et fa mal; en els primers minuts hi havia massa espais i el partit es trencava massa d'hora. En canvi, quan ens hem assentat els hem obligat a jugar en llarg; en la segona part, hem tingut més la pilota i amb els canvis hem anat creixent». Com a resum, Oliva va sentenciar: «Hem jugat el partit que volíem jugar en cadascuna de les fases; hem estat una mica afortunats pel moment en què ha arribat el gol, però el ritme del partit crec que l'hem marcat nosaltres».

Oliva també es va referir a la pressió afegida del partit d'ahir, pel fet d'haver de jugar sabent que el Salamanca havia guanyat: «M'hagués agradat no estar patint abans del partit pel resultat del Salamanca, però era impossible perquè al vestidor tothom estava pendent del resultat». A banda de destacar el cop moral que significa haver respost al triomf del conjunt castellà amb una victòria, el tècnic grana també valora molt positivament com queda ara mateix la lluita per la salvació: «És força més important perquè ara ens apropem a més equips i salvar-se ja no és cosa només del Nàstic i del Salamanca; hi ha més rivals implicats i ho fa menys dramàtic.»


en progressió


la classificació

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)