Nàstic

Qüestió de caràcter

Nàstic. L'equip grana espera ser el primer de marcar i puntuar a Ponferrada, tot un repte després de l'última derrota. La confiança inalterable en la idea de joc, punt fort dels tarragonins

El Nàstic està davant el primer moment delicat de la temporada. No és, ni de bon tros, dramàtic, però l'equip grana no vol abandonar la bona dinàmica d'inici de temporada amb una segona derrota seguida, que implicaria el perill d'entrar en una de les espirals negatives que a segona A són sovint difícils de superar, i potser encara més per a un equip poc experimentat i, al mateix temps, acostumat que el vent bufi a favor seu. A més, el partit d'avui ho fa encara una mica més compromès, ja que el Nàstic visita la Ponferradina, que ha resolt amb victòria, i sense rebre gols, els tres partits que aquest curs ha jugat a El Toralín.

Però no hi ha intranquil·litat, gens, en els tarragonins, i sí molta confiança en la idea de joc de l'equip i en el seu caràcter guanyador. Tothom té clar que la derrota de la setmana passada contra l'Alcorcón no ha de fer canviar la personalitat als grana i Vicente Moreno no creu que l'ensopegada hagi d'implicar canvis en l'onze. El tècnic valencià confia plenament en els seus futbolistes, i està convençut que si rendeixen al seu nivell tenen moltes possibilitats de vèncer. El que segur que no jugarà és Emana, que s'ha quedat a Tarragona per motius tècnics. El lesionat Valentín és l'única baixa, tot i que Fali, amb molèsties, s'ha quedat a Tarragona per precaució. En canvi, Xisco Muñoz va entrar per primer cop en la llista de convocats. L'expedició es desplaça aquest mateix matí a Ponferrada amb un xàrter via Lleó i tornarà al vespre, quan acabi el partit.

Vicente Moreno admet que la Ponferradina presenta unes credencials que el fan temible i és conscient de la dificultat del partit, però assegura que el seu equip no s'ha de fixar en les estadístiques del rival, sinó concentrar-se a esprémer les pròpies potencialitats. El principal perill de la Ponferradina és el davanter centre Yuri, autor de cinc dels sis gols de l'equip d'El Bierzo en la lliga, però Moreno assegura que s'equivocaran si només estan pendents del brasiler: “Si ens centrem en un jugador rival, obrim la porta als altres.” El tècnic valencià considera que el seu equip ha de trobar l'equilibri entre atac i defensa, és a dir, ser tan contundent a prop de la porteria rival com ho és a la seva pròpia àrea.

L'AVANTMATX

Estic orgullós dels meus jugadors. És una nova etapa i han superat les pors i els dubtes del repte
Vicente Moreno
TÈCNIC DEL NÀSTIC
El Nàstic està fent les coses molt bé i té una bona base de la temporada passada. No serà gens fàcil
Manolo Díaz
TÈCNIC DE LA PONFERRADINA

Sense Emana, que “físicament ha de millorar”

Vicente Moreno no va incloure en la convocatòria ahir Achille Emana, un dels reforços de més nivell i del qual s'espera un bon rendiment. De moment, però, el tècnic valencià no el veu al nivell òptim pel que fa a la condició física. “És una qüestió de temps. Ens hem de centrar en el fet que millori físicament perquè pugui mostrar el seu nivell”, va afirmar Moreno, que va avançar que, molt probablement, li prepararan un pla específic d'entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)