Tennis

Granollers i Zeballos arriben als quarts de final de Wimbledon

Marcel Granollers i Horacio Zeballos (15) han derrotat avui el nord-americà Robert Galloway i el sud-africà Lloyd Harris per 7-6 (5) i 7-6 (6) en els vuitens de final del quadre de dobles de Wimbledon i jugaran els quarts de final. El català i l’argentí havien estat semifinalistes aquest curs a l’obert d’Austràlia i a Roland Garros i busquen la trilogia d’èxits.  Els seus rivals seran els nord-americans Lammons-Withrow, que es van desfer dels belgues Gille-Vliegen (12) per 6-3 i 6-4.

Els quatre jugadors han resolt els seus torns de servei del primer set sense cedir cap ruptura i el parcial s’ha resolt en un tie-break en què Granollers i Zeballos s’han imposat per 7-5. El català i l’argentí no havien cedit cap oportunitat i han desaprofitat les tres pilotes de break de què han disposat. Totes dues duples han signat un trencament en el segon acte. Galloway i Harris han trencat en el tercer joc però Granollers i Zeballos han replicat de seguida amb un contrabreak en el quart tallant de soca-rel la reacció. El segon set també s’ha decidit en el desempat amb un 8-6 favorable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)