Tennis

Djokovic minimitza la insurrecció de Rublev i jugarà la semifinal contra Sinner

L’infal·lible Novak Djokovic (2), el campió de les quatre últimes edicions, s’ha plantat avui a les semifinals de Wimbledon minimitzant la insurrecció del rus Andrei Rublev (7) per 4-6, 6-1, 6-4 i 6-3 en 2h47 i s’enfrontarà a l’emergent italià Jannik Sinner (8), que ha superat al desconegut rus Roman Safiullin (92è de l’ATP) per 6-3, 3-6, 6-2 i 6-2 i jugarà per primera vegada en les semifinals d’un gran eslam.

Rublev ha consumat el primer trencament del partit en el novè joc i ha confirmat la ruptura amb el servei, adjudicant-se el primer parcial (6-4) i intimidant el gran favorit. Revitalitzat, Djokovic, que sovint millora en les situacions més adverses, ha replicat amb virulència en el segon acte i en un tres i no res ha empatat el duel (6-1), marcant el terreny. El tercer ha estat força més disputat, però el serbi ha apel·lat als galons i l’ha resolt amb un trencament i salvant les cinc pilotes de break que ha tingut el rus, que ha vist com se li esmunyien bona part de les seves possibilitats. Així ha estat, perquè amb Djokovic plenament posat en el partit ja no ha donar cap marge. Amb un altre break, el quart de la sèrie (4/11) , el balcànic ha certificat l’accés a les seves enèsimes semifinals de gran eslam.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)