El CN Sant Andreu impressiona contra el SIS Roma (9-15)

Després del triomf matinal contra el Dunaujvàròs (9-11), tomba les amfitriones i certifica l’accés a la fase següent de la Champions amb el primer lloc virtual

El CN Sant Andreu ha certificat l’accés a la fase de grups de la Champions amb la victòria, tercera consecutiva, contra les amfitriones del SIS Roma (9-15). L’equip de Javi Aznar ha pres la iniciativa en els dos primers quarts (2-3 i 3-4), ha sabut controlar la reacció italiana en el tercer (3-3) per rematar la feina amb un pletòric parcial final (1-5). El conjunt romà ha igualat el duel en el tercer quart (7-7), després d’una sèrie de superioritats desaprofitades per les andreuenques, però la irrupció de Paula Crespí, amb dues dianes consecutives, han tornat a donar avantatge a l’equip català. Crespí ha continuat en estat de gràcia en el quart definitiu per impulsar al Sant Andreu cap a la victòria final. Les de Javi Aznar tindran demà jornada de descans i tancaran la fase de Roma diumenge amb el partit contra el Gran Nancy (10.30 h), el rival de menys entitat.

L’Assolim CN Mataró marca territori

A la capital maresmenca, l’Assolim CN Mataró ha fet valer la seva condició d’amfitrió per marcar territori contra el ZV de Zaan neerlandès (15-11). Simone van de Kraats ha estat la protagonista del partit anotant sis de les set primeres dianes de les locals. El primer quart ha estat un festival golejador (6-5). En el segon, el conjunt maresmenc ha ajustat la defensa i ha pogut arribar al descans llarg amb 4 gols de renda (10-6). Tot i un cert col·lapse a l’inici del tercer quart (10-8), el conjunt maresmenc ha tornat a veure porteria gràcies a Anni Espar i Rita Keszthelyi (12-8) i ha sabut gestionar la renda fins al final. El CN Mataró tindrà demà doble sessió amb un decisiu duel matinal contra el Vouliagmeni (11.30 h), mentre que per la tarda (18.30 h) se les heurà amb el Zuglo hongarès.

El CE Mediterrani, a remolc

En el grup B, el CE Mediterrani ha perdut un partit ajustat contra el Mulhouse (14-12), i es jugarà l’accés a la fase següent en les dues pròximes jornades contra elTrieste, demà, i el Plebiscito Pàdua, diumenge. Tot i l’equilibri, les de Marian Díaz sempre han anat a remolc del seu rival i en cap moment han pogut tenir la iniciativa en el marcador (2-2, 3-2, 6-5 i 3-3). El màxim referent ofensiu del conjunt català ha estat Marit Van der Weijden, amb sis gols.