Waterpolo

El CN Sant Andreu retorna a Europa amb un triomf contra el Lilla (11-14)

El CE Mediterrani cau en els penals contra l’Ethnikos (14-12) i el CN Terrassa sucumbeix contra el Vouliagmeni (11-6) en la primera jornada de la fase de qualificació de la Champions

El CN Sant Andreu ha segellat una victòria clau contra el Lilla (11-14) en la primera jornada de la fase de qualificació de la Champions a Roma i demà afrontarà amb les màximes garanties el doble enfrontament amb Dunaujvàros (11 h) i els SIS Roma (20.30 h), que exerceix d’amfitrió. L’equip de Javi Aznar, que retornava a la competició europea, ha pres la iniciativa en els dos primers quarts (2-4 i 3-4) i ha sabut gestionar la renda fins al final (2-3 i 4-3). Elena Ruiz (4 gols) ha deixat la seva targeta de presentació en el seu nou equip i ha contribuït a la victòria en l’aspecte golejador, juntament amb la seva germana Ariadna Ruiz (3), Gisel·la Farré (3), Marina Cordobés (2), Roline Schuijt (1) i Alba Muñoz (1).

El Mediterrani cedeix als penals

A Mulhouse (França), el CE Mediterrani, quartfinalista en l’última edició, ha viscut un duel intensíssim contra l’Ethnikos del Pireu i ha acabat sucumbint en la tanda de penals (17-15). El temps reglamentari ha acabat amb empat a 13 després d’un gol de la grega Katsimpri a 16 segons pel final. El partit ha tingut fases de domini altern (3-5, 5-3, 2-3 i 3-2), i per l’equip barceloní han marcat Daniela Moreno (4), Paula Prats (3), Marit van der Weijden (2), Clara Espar (1), Anna Mucsy (1), Mariona Viladot (1) i Nerea Martín (1). Les de Marian Díaz jugaran demà contra les amfitriones del Mulhouse (20.30 h).

El CN Terrassa no pot amb el Vouliagmeni

A Mataró, el CN Terrassa ha caigut clarament contra el Vouliagmeni (11-6), semifinalista en l’última edició i que ha demostrat que és un dels aspirants al primer lloc de grup juntament amb l’amfitrió. Amb Eleni Eliniadi (5) i Kitty Lynn Josutra (3) com a referents ofensives, el conjunt hel·lè ha marcat diferències des de l’inici i ja tenia el triomf encarrilat a la mitja part (8-2). Els dos últims parcials han estat més ajustats (3-2 i 0-2). Els gols egarencs han estat obra de Nina Ten Broek (2), Isabel Piralkova (2), Pili Peña (1) i Noelia Cuenda (1). L’equip de Xavi Pérez jugarà demà (16.30 h) contra el ZV de Zaan neerlandès, mentre que l’Assolim Mataró debutarà amb el Zuglo hongarès (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)