Waterpolo

L’Assolim Mataró pren el lideratge al Vouliagmeni (15-9)

El CN Terrassa i el CE Mediterrani arrodoneixen la bona sessió matinal pels club catalans a la Champions amb el triomf sobre el Zuglo (10-13) i el Trieste (17-10), respectivament

L’Assolim CN Mataró ha superat el Vouliagmeni (15-9), invicte en les dues jornades anteriors, i continua amb pas ferm per obtenir el primer lloc de grup en la fase preliminar de la Champions. El triangle format per Simone van de Kraats (5), Cris Nogué (3) i Rita Keszthelyi (3) ha resultat letal per al conjunt grec, que ha acabat sucumbint a la superioritat local (4-2, 2-1, 4-4 i 5-2). Per les maresmenques també han marcat Mireia Guiral (2), Clara Cambray (1) i Sílvia Morell (1). L’equip mataroní torna a jugar aquesta tarda contra el Zuglo (18.30 h) i tancarà la fase demà al matí en el duel català amb el CN Terrassa (11.30 h).

El CN Mataró ha necessitat dos gols en contra per activar-se. L’equip maresmenc ha ajustat la defensa i ha respost de manera contundent. Laura Aarts ha fet les primeres intervencions de mèrit sota els pals, i Cris Nogué i Simone van de Kraats, dues de les jugadores més inspirades en aquest inici de curs, han anotat per partida doble per tancar el primer quart amb avantatge local (4-2). Les de Dani Ballart han continuat marcant el ritme en el segon quart i amb les dianes de Nogué i Keszthelyi, totes dues en superioritat, han segellat un parcial de 6-3 a l’equador. Després d’un tercer quart anivellat (4-4), el Vouliagmeni encara mantenia esperances (10-7), però el CN Mataró ha posat la directa en l’últim període i amb ràpides transicions ha sentenciat el duel amb un contundent parcial de 5-2.

Primera victòria del CN Terrassa

La jornada a la piscina exterior Joan Serra de Mataró havia començat amb la victòria del CN Terrassa sobre el Zuglo (10-13). L’equip de Xavi Pérez ha fonamentat el seu triomf amb una gran posada en escena (1-4, 2-2, 4-3 i 3-4) i manté intactes les possibilitats d’accedir a la fase de grups de la Champions. Les golejadores del conjunt terrassenc han estat Isabel Piralkova (4), Pili Peña (3), Paula Camus (2), Nina Ten Broek (2), Noelia Cuenda (1) i Lili Forgacs (1). El CN Terrassa torna a jugar aquesta tarda (16.30 h) contra el ZV de Zaan en un partit determinant per certificar la seva classificació.

Pas endavant del CE Mediterrani

La jornada matinal de dissabte ha resultat rodona per als interessos dels clubs catalans, ja que a Mulhouse (França) el CE Mediterrani ha sumat una victòria tant clara com necessària contra el Trieste (17-10) per mantenir les possibilitats de continuar endavant en la màxima competició europea. El conjunt de Marian Díaz ha marcat territori des de l’inici i ha rematat la feina en l’últim quart (5-3, 3-3, 5-3 i 4-1). Daniela Moreno (5) ha estat la màxima golejadora del conjunt de Sants, i també han marcat Clara Espar (2), Paula Prats (2), Ana Marcos (2), Cecilia Leonard (2), Itziar Almeda (1), Nerea Martín (1), Ariadna Temprano (1) i Carlota Peñalver (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)