Atletisme

Alt voltatge a Sabadell

Atletisme. Esther Guerrero, Lorea Ibarzabal, Mariano García i Adrián Ben intentaran obtenir les mínimes mundialistes en el míting català

La catalana Esther Guerrero i el gallec Adrián Ben en els 1.500 m, i la madrilenya Lorea Ibarzabal i el murcià Mariano García en els 800 m, quatre dels grans referents del mig fons estatal, posaran avui el colofó a més de dues hores (de 17 a 19 h per E3 i TdP) d’alt voltatge en el míting internacional de Catalunya en pista coberta a Sabadell. Tots quatre intentaran aconseguir els registres pertinents per fer camí cap al mundial de Glasgow, tot i que abans hauran de fer parada en el campionat d’Espanya, a Ourense, del 16 al 18 de febrer. En 1.500 m, també destaca la presència del portuguès Isaac Nader, líder mundial de l’any amb 3:37.80. L’organització disposarà de llebres per a les quatre proves per aplanar el camí en els metres inicials.

Les proves de mig fons suposaran la clausura del míting, però abans hi haurà molts altres punts d’interès, com ara la velocitat, amb Jaël-Sakura Bestué i Bernat Canet com a principals apostes locals en els 60 m, o els 60 m tanques, amb la vilafranquina Xènia Benach.

Concursos mixtos

A Sabadell, dos dels concursos del programa, la llargada i el pes, tindran la particularitat que seran mixtos i competiran conjuntament tant homes com dones. Jaime Guerra, Lester Lescay, Larissa Iapichino, Fátima Diame, Tessy Ebosele, en el fossar de salts, i Carlos Tobalina i Belén Toimil, en els llançaments, seran alguns dels atletes que s’hauran de tenir en compte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)