Vela

La copa Amèrica s’allunya de Barcelona

La copa Amèrica de vela no es farà a Barcelona en la pròxima edició. L’Emirates Team New Zealand té la voluntat de fer créixer la competició i, després d’una trobada amb l’Ajuntament de Barcelona, la continuïtat està descartada. L’Ajuntament considera assolits els objectius, tal com ha explicat Jordi Valls, regidor d’economia, hisenda, promoció Econòmica i turisme, en una entrevista a RAC1. “El propòsit que teníem anava fins al 2024, i no aporta res allargar-ho fins al 2026, amb una altra inversió de recursos públics i privats. Com a sector públic, no hi apostarem”, ha dit Valls. “Barcelona és una ciutat molt atractiva i té altres agendes”.

Segons l’Emirates, la 37a edició de la prova ha atret 2,56 milions de persones a Barcelona durant els 59 dies que ha durat, entre el 22 d’agost i el 19 d’octubre.“Com a resultat d’aquests èxits sabem que tenim un nombre de propietats valuoses que volem continuar construint”, argumenta Grant Dalton, director executiu de l’Emirates Team New Zealand. “Mantenim una ment oberta sobre quina és la millor manera d’aconseguir-ho en un lloc o en diferents llocs que puguin disparar la 38a Copa Amèrica amb una major petjada global, més equips i augmentant les oportunitats generals d’expansió”, afegeix Dalton.

“És un acord de desconnexió amigable”, ha resumit el regidor Jordi Valls, interrogat per si havia estat l’equip neozelandès o l’Ajuntament qui descartava continuar a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)