Iván Martín, amb Gündogan i Raphinha, en un acció del Barça-Girona al desembre
Futbol
1a divisió

València-Barça i Betis-Girona per començar la lliga

Si l’Espanyol puja visitarà entre el 16 i el 18 d’agost el Valladolid. Els clàssics, en la jornada 11 al Bernabéu i en la 35 al Camp Nou

Frank Bayer

Menys Raphinha i més Rexach

Carles González

Anglaterra, impressionant

Lluis Simon

Moros i negres

Pere Bosch i Cuenca

Els Jocs de Hitler

Avui fa...

1981
Barça
El Barça derrota l’Sporting en la final de la copa El Barça guanya contra l’Sporting de Gijón (3-1) la final de la copa que es juga al Vicente Calderón de Madrid. L’exjugador de l’equip asturià Quini fa els dos primers gols del Barça  i Esteban sentencia després del 2-1 de l’Sporting. L’equip dirigit per Helenio Herrera guanya la 19a copa de la història del Barça.
FOTO: EFE
2017
Futbol
El Barça guanya la cinquena copa en el comiat de Xavi Llorens El Barça guanya la copa femenina contra l’Atlético de Madrid (4-1) a Las Rozas en el partit de comiat de Xavi Llorens a la banqueta blaugrana després d’onze anys en el càrrec. Jennifer Hermoso (2), Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí marquen els gols del Barça. És la cinquena vegada que les blaugrana guanyen la copa (1994, 2011, 2013, 2014 i 2017). 
FOTO: EFE
2016
Futbol
La setena lliga dels Badalona Dracs Els Dracs de Badalona derroten els València Firebats (41-14) en la final de la lliga que es disputa a Calataiud, i que guanyen per setena vegada. El quarterback Sergio Gonzalo és designat MVP de la final.
FOTO: FEFA