Ciclisme

El Massi Baix Ter monopolitza el podi a Sueca

Ainara Albert suma la segona victòria en dos dies i Susana Pérez deixa vista per sentència la Copa d’Espanya

El Massi Baix Ter Women’s Team, de Torroella de Montgrí, ha rubricat un excel·lent cap de setmana sent el principal protagonista de les dues proves de la Copa d’Espanya Fèmines Cofidis 2024 que han tingut lloc a Abanilla (Múrcia) i a Sueca (València). Si dissabte ocupava les dues primeres posicions del podi, diumenge l’equip empordanès ha aconseguit un triplet amb la victòria d’Ainara Albert, el tercer lloc de Paula Blasi i la segona posició de Susana Pérez, que d’aquesta manera deixa vista per sentència la competició i és la guanyadora en categoria absoluta de la Copa d’Espanya quan encara falta una cursa per disputar-se. Albert ha repetit victòria un dia després d’imposar-se al III Trofeu Residència Santa Ana i ha completat el recorregut de la Clàssica de l’Arròs de Sueca amb 2h21:06. Les seves companyes d’equip han creuat la línia de meta a 2:28. També han corregut Mireia Trias, que ha estat novena, mentre que Íngrid Ruiz i Laia Colomé han acabat 14a i 19a, respectivament.

La categoria sub23 de la Copa d’Espanya encara no està decidida, però quan només falta una prova dues corredores del Massi Baix Ter ocupen les dues primeres posicions: Ainara Albert i Paula Blasi. La competició es decidirà el proper 13 de juliol amb la disputa del GP de León.

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, ha valorat que “teníem marcat en vermell al calendari aquest cap de setmana i a l’hora de la veritat ha sortit tot rodó. Sembla que hagi estat fàcil, però ni de bon tros ha sigut així perquè hem hagut d’afrontar dues curses d’un altíssim nivell. També ha comentat: “Estem en el millor moment de la temporada, i afrontarem els campionats d’Espanya de la setmana vinent amb més ganes que mai”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)