Barça

El City, obligat a guanyar

Grup C. El principal enemic del Barça en la lligueta de la Champions visita el que, en teoria, és l'equip més feble del grup amb la baixa de De Bruyne però amb el Kun Agüero en plena forma

Amb la important baixa de Kevin de Bruyne i la consigna de sumar tres punts per poder continuar lluitant amb el Barça al capdavant de la lligueta del grup C, el Manchester City visitarà aquest vespre Celtic Park. El migcampista belga estarà un mes de baixa per una lesió muscular a la cama dreta que es va fer en el partit contra el Swansea del cap de setmana passat, en què el Kun Agüero va fer dos gols. L'atacant argentí, en plena forma, serà la principal amenaça per al Celtic de Glasgow, teòricament el rival més feble del grup, en què el porter internacional escocès Craig Gordon podria substituir l'holandès De Vries, que va rebre set gols al Camp Nou.

Serà una nit de retrobaments, com el del davanter del City Raheem Sterling amb qui va ser el seu tècnic al Liverpool, ara al Celtic, Brendan Rodgers. La victòria suposaria per a Pep Guardiola igualar el rècord del seu predecessor, Manuel Pellegrini, que el curs passat va guanyar els onze primers partits, comptant totes les competicions. L'italià Nicola Rizzoli dirigirà el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)