Barça

L'afer PSG-Ney, al descobert

Mercat. L'‘Equipe' va confirmar ahir que a l'estiu passat va existir una oferta de 40 milions d'euros del PSG i dues reunions a Sao Paolo i Eivissa, i desvetlla les exigències de Wagner Ribeiro

“Al Barça m'hi sento com a casa, sóc molt feliç.” Amb aquesta declaració d'amor de Neymar concloïa la història el divendres passat. Oficialització de la seva renovació fins al 2021 feta realitat –feia mesos que estava pactada però per a la tranquil·litat del barcelonisme calia veure la fotografia– i adéu al somni de Tamim al-Thani. Llarga vida a la MSN.

El perill que Neymar acabés seduït a l'estiu pels cants de sirena dels petrodòlars que arribaven des de París, però, va ser real. L'Equipe va publicar ahir com el PSG va intentar fitxar el brasiler en l'anterior finestra de mercat. El rotatiu francès explica que el gran somni del propietari del PSG, Tamim al-Thani, era Leo Messi, però conscient que l'operació era absolutament impossible, el PSG va fixar-se en Cristiano Ronaldo. Nasser al-Khelaifi i CR7 van flirtejar però l'edat del portuguès i l'alta clàusula de rescissió també van fer inviable l'operació. Aleshores Neymar va ser el nou objectiu que es va marcar el club parisenc. El PSG buscava una estrella que ocupés el buit que deixava Ibrahimovic tant a nivell futbolístic com a nivell d'imatge, i Neymar encaixava en el perfil. La seva joventut i sobretot el seu enorme talent i potencial de futur puntuaven a favor i el PSG volia usar la carta del malestar del futbolista i el seu entorn amb els continuats problemes judicials que l'han envoltat des de la seva arribada a Barcelona per mirar de forçar la màquina. Dirigents del PSG es van reunir amb l'entorn de Neymar, primer a Sao Paulo i després a Eivissa. L'oferta presentada pel PSG a Neymar, estratosfèrica: 40 milions d'euros per curs i un contracte de cinc anys. El PSG estava disposat a pagar la clàusula de 190 milions d'euros del futbolista brasiler, però al club francès no li va agradar alguna de les pretensions del pare de Ney, que volia que el PSG liquidés la multa que la fiscalia brasilera va posar a la família per frau fiscal. Entre les exigències, també un jet privat i una cadena hotelera amb la marca Neymar. Wagner Ribeiro, geni i figura.

El PSG el volia com a número 1 del seu projecte, però Neymar, per fortuna del barcelonisme, ha preferit continuar sent el número 2 del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)