Barça

El trident només ha coincidit des de l'inici en 8 partits aquest curs

Contratemps. La presència de Neymar en els Jocs Olímpics, la lesió de Messi i les rotacions després de les jornades de seleccions han impedit veure'ls més plegats en els 18 partits d'aquesta temporada

El trident és la principal amenaça del Barça i el gran temor que tenen la majoria de rivals però aquesta temporada són diversos els equips que l'han pogut esquivar. I és que dels 18 partits que ha disputat el conjunt de Luis Enrique des que va començar el curs, Messi, Luis Suárez i Neymar només han coincidit a l'onze en vuit ocasions i només en quatre partits han completat els 90 minuts. El balanç de resultats tampoc no deixa dubte que amb ells al camp, sobretot si juguen des de l'inici –contra l'Alavés, en una data postvirus FIFA van coincidir però només en els últims 25 minuts–, el Barça ofereix sovint la seva millor versió: 6 victòries, entre aquestes les del Pizjuán i Mestalla i la del Camp Nou contra el City; un empat, contra el sempre difícil Atlético de Madrid –amb lesió inclosa de Messi–, i una única derrota, a Manchester.

Són diversos els factors que han fet que fins ara, al trident, se l'hagi vist menys del que és desitjable. D'entrada, quan el curs va començar, Neymar encara estava disputant els Jocs Olímpics i no va jugar amb el Barça fins al 10 de setembre, contra l'Alavés. Onze dies després va arribar la lesió contra l'Atlético de Messi, que es va perdre els següents tres partits i va ser suplent contra el Deportivo. Això, sumat a alguna substitució de Suárez, com contra el Dépor poc abans de l'entrada de Messi, o també la sanció per acumulació de targetes de l'uruguaià, que va coincidir amb la indisposició de l'argentí, ha impedit veure'ls plegats en més ocasions.

Barça - Celtic
7-0
Messi (3), Neymar, Iniesta i Suárez (2)
Leganés - Barça
1-5
Messi (2), Suárez, Neymar i Rafinha
Barça - Atlético
1-1
Rakitic
Barça - Manchester City
4-0
Messi (3) i Neymar
València - Barça
2-3
Messi (2) i Suárez
Barça - Granada
1-0
Rafinha
Manchester City - Barça
3-1
Messi
Sevilla - Barça
1-2
Messi i Suárez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)