Barça

Monchi espera que Aleix Vidal aposti per marxar

Mercat. El director esportiu del Sevilla té entre les seves prioritats fitxar un davanter, però no descarta la cessió del lateral si aquest demana una sortida

El futur d'Aleix Vidal al Barça segueix sent una incògnita, malgrat que just després del partit contra el Borussia Mönchengladbach el jugador insistís que la seva intenció és no moure's de l'entitat blaugrana. “Seria de rucs voler marxar del millor club del món”, va afirmar. El lateral català va fer aquestes declaracions quan havia completat un molt bon partit contra els alemanys en l'última jornada de la primera fase de la Champions. Va disputar els noranta minuts i va fer dues assistències. Va merèixer els elogis de Luis Enrique, que va afirmar que havia estat “espectacular” i que estava satisfet que un altre jugador “pugés al carro” de l'equip per afrontar la temporada.

Aleix Vidal també havia participat en el partit de la copa del Rei contra l'Hèrcules, així que la presència del jugador en aquests dos partits semblava indicar que la seva situació d'ostracisme podia fer un gir i que passaria a ser un més de la plantilla. Però res més lluny de la realitat. Amb el retorn de la lliga, Vidal es va tornar a quedar fora de la convocatòria contra l'Osasuna. Ahir va tornar a jugar en l'amistós contra l'Al-Ahli, però possiblement tornarà a la grada en el derbi de diumenge contra l'Espanyol.

El jugador ja ha dit que no vol marxar, però si tot segueix igual no s'hauria de descartar que forci un canvi d'aires. I això és el que Monchi, el director esportiu del Sevilla, espera que passi. El conjunt andalús s'està mantenint a l'expectativa, conscient que no és gens fàcil que Vidal abandoni el Barça, però desitjant que finalment aquest aposti per marxar. El català ha rebut més d'una proposta, però encara no s'ha ofert a cap club, tampoc al Sevilla. Els andalusos tenen altres prioritats, perquè Sampaoli ha demanat un reforç per a la davantera, però a Monchi li agrada molt Aleix Vidal i no el pensa descartar al cent per cent. Ara bé, des del club andalús només faran un esforç econòmic pel davanter, i si mantinguessin la porta oberta per al blaugrana només seria mitjançant una cessió.

El director esportiu del Sevilla no entén per què Aleix Vidal no té lloc al Barça i en més d'una ocasió ha mostrat la seva sorpresa per la situació que està vivint qui va ser un jugador important al club sevillista.

MONCHI

Li agrada molt el lateral català i no entén la seva situació al club blaugrana

SEVILLA

Volen un davanter, però no tancaran la porta a Vidal si aquest canvia i demana marxar

Srna, un problema amb el salari

El Barça té gairebé decidit que incorporarà un altre lateral dret en el mercat d'hivern per reforçar una posició que en aquests moments només cobreix Sergi Roberto. Aleix Vidal no entra en els plans de Luis Enrique. L'escollit és Darijo Srna, que arribaria amb un contracte fins al final d'aquesta temporada i un any més. El problema que cal resoldre és el del futur salari del defensa croat, perquè cobra molt bé al Xakhtar Donetsk i el Barça no està disposat a augmentar encara més la massa salarial, ja al límit. Si Aleix Vidal marxés, la situació canviaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)