Barça

Neymar veu la groga i es perdrà la tornada

Copa. El brasiler va ser amonestat després d'estar bona part del partit rebent un munt de puntades de peu dels rivals. Gabi tampoc podrà jugar

El Vicente Calderón sempre és un estadi calent per a Neymar. Les seves picabaralles amb els jugadors de l'Atlético són un clàssic, i ahir no va ser una excepció. La consigna dels jugadors madrilenys era molt clara. Calia defensar-lo bé i provocar-lo, perquè Neymar era un dels blaugrana que estava apercebut de sanció, juntament amb Umtiti i Jordi Alba. Ben aviat, en el primer minut, Vrsaljko ja li va donar la primera puntada de peu per avisar-lo del partit que l'esperava. Després en van venir unes quantes més, de Gabi, Saúl i Koke, que sí que va veure la groga.

Després d'estar aguantant un munt de faltes, en el minut 63, Neymar va saltar amb el braç massa estès i va donar un cop a la cara a Juanfran. L'àrbitre De Burgos Bengoetxea, en aquest cas, no va dubtar i el va amonestar. La targeta li impedirà jugar el partit de tornada, dimarts que ve al Camp Nou. El col·legiat basc tampoc va veure una falta clara a Luis Suárez en el gol de Griezmann. Umtiti i Jordi Alba van aguantar sense veure la groga i podran jugar.

Qui no podrà disputar el partit a Barcelona és Gabi, de l'Atlético, que sí que va ser amonestat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)