Barça

Verratti s'autodescarta

“Estic bé a París”. El migcampista italià, vinculat al Barça després que el seu representant deixés entreveure un canvi d'aires, assegura que la temporada que ve seguirà jugant al PSG

“Estic bé a París. L'any que ve encara jugaré al PSG, és un gran projecte.” Així va respondre Marco Verratti a una pregunta referent al seu futur immediat, després que durant dies s'associés el seu nom al Barça. Els rumors, de fet, van sorgir d'unes paraules del seu representant, Donato di Campli, que després del daltabaix del París Saint-Germain al Camp Nou va deixar entreveure que Verratti, tot i acabar de renovar pels parisencs fins al 2021, tenia els dies comptats al Parc dels Prínceps. “Verratti viu una situació complicada que va més enllà del seu contracte. Ell vol guanyar títols, entre ells la Champions, però al PSG ara mateix no ho pot fer. A Verratti li interessen més els títols que els diners.” Di Campli, a més, va afirmar que el seu representat no tenia cap intenció de tornar a jugar a Itàlia, fet que desmentia els rumors que el situaven en el Juventus o l'Inter de Milà. Després de la victòria d'Itàlia contra Albània, però, Marco Verratti va contradir Di Campli, sense oblidar, però, el fort cop moral al Camp Nou: “La derrota de Barcelona ha estat una de les pitjors nits de la meva vida. Va ser una gran decepció.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)