Barça

El govern continua sense explicar-se pel cas Cristiano

Al·leguen “reserva”. El govern va respondre a les preguntes d'En Comú Podem, però va afirmar que no pot donar explicacions “pel caràcter reservat que tenen les dades amb transcendència tributària”

Ja fa setmanes que diversos grups parlamentaris van presentar una bateria de preguntes al govern referents al cas de la presumpta evasió fiscal de Cristiano Ronaldo, revelat per Football Leaks, i el suposat desviament de 150 milions d'euros a un paradís fiscal, i van topar amb el silenci, fins al punt que van expirar els terminis normatius que tenia el govern per donar resposta. Ahir, el govern sí que va respondre les preguntes parlamentàries d'En Comú Podem, però gairebé com si no ho hagués fet, ja que va evitar donar explicacions i es va emparar en el “caràcter reservat que tenen les dades amb transcendència tributària” i pel “deure de sigil·li que impedeix difondre dades sobre el tema”. Tot i això, el govern va afirmar que no existeix cap “esport, categoria, equip ni sectors que quedin fora del control de l'Agència Tributària”.

També sobre Modric

Les respostes, sense explicacions, del govern no van satisfer els diputats d'En Comú Podem, que ahir mateix van tornar a presentar una nova bateria de preguntes en què exigeixen una resposta oral en comissió, i en què també apareix el nom d'un altre jugador del Madrid, el del croat Luka Modric. Entre altres qüestions, En Comú Podem pregunta sobre les actuacions que realitzarà l'Agència Tributària per combatre els casos de presumpte frau i evasió fiscal que afecten jugadors com ara Cristiano Ronaldo i Luka Modric, i si traslladarà la informació a la fiscalia perquè investigui la possible comissió d'un delicte fiscal.

RESPOSTA

El govern apel·la al “deure de sigil·li que impedeix difondre dades sobre el tema”

MODRIC NO S'ESCAPA

En Comú Podem també cita el croat com un cas de presumpte frau i evasió fiscal

Florentino contesta a Gerard Piqué

L'ESPORTIU

Entre altres coses, Gerard Piqué també va fer referència dimarts passat, a la zona mixta després del partit amb la selecció espanyola, a aquest silenci referent al cas Cristiano Ronaldo. Ahir, però, el president del Madrid, Florentino Pérez, va replicar les paraules crítiques sobre els valors del club blanc del central blaugrana, sense anomenar-lo. En la presentació de l'acord amb Telefónica, Florentino va definir quins són, segons ell, els valors del seu club i, de fet, va començar el seu discurs parlant d'aquests valors: “El nostre equip és admirat per haver aconseguit una història de reptes. El nostre club és respectat pels principis i els valors que formen l'ADN de la seva samarreta i l'escut, valors que representen i en què està basada la llegenda del madridisme: esperit de superació, no rendir-se mai, humilitat, respecte...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)