Barça

Vuitena oportunitat per a Aleñá

Convocatòria. El jove migcampista va ser la principal novetat de la llista de Luis Enrique per al duel d'avui a Granada, amb l'expectativa de poder gaudir finalment dels primers minuts en la lliga amb el primer equip blaugrana

Carles Aleñá seguia ahir a la tarda des de la grada del Mini com els seus companys del filial endossaven dotze gols a l'Eldenc. El jove migcampista mataroní (19 anys) no va participar activament en la històrica golejada, perquè al matí havia estat inclòs en la convocatòria del primer equip blaugrana per al duel d'avui a Granada. De fet, el seu nom va ser la principal novetat de la llista de Luis Enrique.

No és la primera vegada que forma part de l'expedició del primer equip. De fet, ja en van vuit en aquesta lliga. L'última, coincidint amb el recent viatge a la Corunya per enfrontar-se amb el Dépor (12 de març). Tot i això, en les set anteriors no va tenir l'ocasió de poder debutar a primera divisió. En aquest sentit, les circumstàncies no li van ser propícies. I és que tots els duels es van definir per la igualtat, a excepció del 0-6 endossat a l'Alavés. Una cita marcada per la greu lesió d'Aleix Vidal, que es va produir quan Luis Enrique ja havia fet els tres canvis.

Aquest vespre Aleñá repeteix candidatura a l'hora de tenir minuts amb el primer equip blaugrana. Seria el proper pas després dels que sí que va tenir en la copa d'enguany contra l'Hèrcules en l'anada dels setzens (30 de novembre). Va ser el seu debut oficial amb el primer equip del Barça i el va arrodonir fent el gol que va permetre l'empat (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)