Barça

Aleñá i cinc minuts que mai oblidarà

Somni. El migcampista mataroní del planter va debutar amb el primer equip del Barça en la lliga al camp del Granada

Carles Aleñá mai oblidarà el 2 d'abril del 2017. Va ser el dia del seu debut oficial amb el primer equip del FC Barcelona en la competició de lliga. Malgrat que va entrar al camp en el minut 85 substituint Rakitic i amb el partit ja resolt, per a ell aquells últims cinc minuts al camp del Granada són inesborrables. “He sentit molta emoció. Després de dotze anys al planter és un somni fet realitat. Estic content per mi, per la família i per tothom que ha fet possible el debut, era un dia molt esperat”, va assenyalar al final del duel, encara emocionat.

Ell millor que ningú sap què li ha costat viure un moment així. Són molts els jugadors que passen per la Masia, però són pocs els que tenen la possibilitat d'arribar al cim. Si la seva carrera no es torça, està cridat a ser un jugador amb futur al club. Ell n'és conscient, així com els responsables esportius de l'entitat. Però li cal tenir els peus a terra i seguir treballant molt per continuar cremant etapes. No hi pot haver-hi precipitació amb la seva eclosió si no es vol que es quedi a mig camí. Aleñá, però, té les idees molt clares i sap que ha de tenir paciència. “Estic molt content al Barça i espero seguir-hi molts anys. Intento fer-ho de la millor manera possible, però seguiré fent la meva feina i sent conscient que sóc jugador del Barça B per seguir concentrat amb el nostre objectiu.” Per això considera que el partit d'ahir va ser “perfecte” per poder entrar.

Com no podia ser d'una altra manera, va tenir bones paraules per a Luis Enrique, el tècnic que l'ha fet debutar. “Li estic agraït. M'ha dit que jugués amb tranquil·litat i els companys m'han ajudat. És un dia que mai oblidaré.”

LES FRASES

El debut? He sentit molta emoció. Estic content per mi, per la família i per tothom que ha fet possible el debut, era un dia molt esperat
Estic agraït a Luis Enrique. M'ha dit que jugués amb tranquil·litat i els companys m'han ajudat. És un dia que mai oblidaré

Les lliçons del mestre Luis Enrique

Carles Aleñá va debutar amb el primer equip en el partit de la copa del Rei contra l'Hèrcules. Aquell dia va fer el gol de l'empat gràcies a un potent xut fora de l'àrea. Per tal d'evitar elogis desmesurats i per dur de la millor manera la seva progressió, el que va quedar d'aquell partit són les crítiques alliçonadores que li va fer Luis Enrique. “És un dels escollits, però ha de millorar moltes coses. Tinc preparats ja dos talls del primer temps per quan es recuperi. Si estàs mal posicionat estàs donant facilitats al rival.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)