Barça

L'handbol i l'hoquei, també

Seccions. Els de Xavi Pascual juguen diumenge a Kiel l'anada dels quarts de final i els de Ricard Muñoz ja estan classificats per a la ‘final four'

El Barça d'handbol pot ser avui campió de lliga al Palau

Amb l'equip de bàsquet ja fora de l'Eurolliga i el de futbol sala sense disputar competició europea aquesta temporada, les altres dues seccions professionals del club, l'handbol i l'hoquei sobre patins, sí que aspiren seriosament a ser campions d'Europa. El Barça d'hoquei sobre patins, de fet, ja està classificat per a la final four, que es disputarà al pavelló Barris Nord de Lleida, entre el dissabte 13 i el diumenge 14 de maig. Els de Ricard Muñoz, que un cop acabi la temporada deixarà la banqueta del Palau Blaugrana, després de quatre anys al càrrec, s'enfrontarà en les semifinals amb l'Oliveirense i, en cas de passar a la final, se les haurà amb el guanyador del duel entre el Benfica i el Reus. L'objectiu és clar: repetir el títol aconseguit per última vegada, el 2014.

Per la seva banda, qui ja se la juga aquesta setmana és el Barça d'handbol. Avui mateix ja podria ser campió de lliga (rep el Bidasoa al Palau Blaugrana), però la cita que des de fa temps està marcada en el calendari és la d'aquest diumenge. Els de Xavi Pascual visitaran la sempre difícil pista del Kiel, en l'anada dels quarts de final, a la recerca d'un bon resultat per a la tornada, que es jugarà el dissabte 29 d'abril al Palau. Estarà en joc la classificació per a la final four de Colònia (3 i 4 de juny), on el Barça va ser campió per últim cop fa dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)