Barça

“Serà un partit amb molts gols”

Massimiliano Allegri. El tècnic de la Juventus assegura que el seu equip està més madur que abans, però que en la cita d'avui han de jugar com si no hi hagués hagut el 3-0 de l'anada i confirma que Dybala està en bones condicions

Allegri és optimista. Es nota que confia en el seu equip. El veu més madur que en la final del 2015, més experimentat i amb més bons jugadors. “Hem de disfrutar del partit. Ha crescut l'autoestima després de tot el que hem fet. Demà [per avui] serà un dia bonic”, va dir el tècnic italià. Aquest discurs, però, no significa que ja es doni per classificat i va instar els seus jugadors a fer-ho bé tant en atac com en defensa. “Hem de jugar aquest partit sense pensar en l'anada. Com si fos un partit únic en què hem de treure un resultat positiu. Crec que serà un partit amb molts gols. La serenitat serà fonamental”, va explicar.

A Allegri no el preocupa en excés que Luis Enrique anunciés que serien agressius esportivament perquè entén que si el seu equip fa la feina i no se centra en altres coses ho tenen tot a favor. “Hem de pensar poc i fer molt. Tenen un trident important i hem d'estar bé en atac i en defensa. Tenim jugadors per fer-ho.” Un d'ells serà Dybala, que va assegurar que està en bones condicions físiques encara que no va confirmar si jugaria d'inici. L'italià modificarà el dibuix, però l'onze molt poc. “Hi haurà poques o cap variació en l'onze, però haurem de jugar de manera diferent. Farem canvis tàctics.” Allegri tampoc tem l'arbitratge de Kuipers. “És un gran internacional i em fio d'ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)