Barça

Futbol

Primera divisió

Messi assalta el Bernabéu (2-3)

Vius. El Barça s'endú un clàssic boig en l'últim sospir gràcies a una diana de l'argentí i es reenganxa a la lliga

El Barça segueix ben viu a la lliga. I tot, gràcies a un gol de Leo Messi en l'últim sospir del clàssic, quan semblava que el 2-2 era un fet i que, per tant, el campionat es tenyia de blanc. Ha estat la cirera d'un partit descomunal de l'argentí, que ja suma 500 gols com a blaugrana, i la demostració que el Barça, que ara mateix és el líder –amb un partit disputat més–, lluitarà el títol fins el final.

El Real Madrid ha sortit amb molta empenta, més intens que el Barça, que ha patit força per aturar les escomeses dels blancs. Tot i així, la primera ocasió ha estat per als blaugrana, en un xut massa creuat de Suárez des de la frontal. La rèplica dels locals ha arribat en un fort xut de Cristiano que Ter Stegen ha desviat amb una bona estirada. I tot just quan millor estava jugant el Barça, amb el domini de la situació a través de la possessió, ha arribat l'1-0, en una centrada de Marcelo que Ramos ha rematat al pal. El refús ha caigut a peus de Casemiro, que ha marcat a plaer (28'). Malgrat el cop, el Barça ha mantingut la dinàmica, liderat per un Messi imperial, que només cinc minuts després ha empatat. L'acció l'ha iniciat l'argentí, amb una bona obertura per a Rakitic. El croat ha cedit la pilota per a Suárez, que ha deixat passar l'esfèrica per a Messi, que després d'un canvi de ritme ha superat Navas amb un xut creuat. I tot just abans del descans, el10 blaugrana, totalment desencadenat, ha provocat la segona groga de Casemiro, una targeta claríssim que Hernández Hernández no ha mostrat.

Sant Leo

El segon temps ha començat com el primer, amb un Madrid molt intens que ha estat a punt de marcar en un xut llunyà de Kroos i en una rematada amb el cap a boca de canó de Benzema, dues grans ocasions en què Ter Stegen s'ha lluit de valent. La resposta blaugrana l'ha protagonitzat Alcácer, que tot sol ha fallat davant de Navas (59'). I a partir d'aquest moment el partit ha embogit, amb ocasions per part de tots dos conjunts, com una rematada amb el cap de Piqué, un xut al pal curt d'Asensio o un de Suárez, accions en què tots dos porters s'han imposat. Finalment, però, el Barça ha trobat el gol, en un fantàstic xut des de la frontal de Rakitic (73'). La diana ha anat seguida de l'expulsió de Ramos –per una violenta entrada a Messi– i d'una gran oportunitat de Piqué, en què de nou ha aparegut Navas. Semblava que la victòria del Barça ja estava a tocar, però el Madrid ha aconseguit el 2-2, en una centrada des de la banda esquerra que James, tot sol, ha rematat a gol, un empat insuficient per als blaugrana, que pràcticament s'acomiadaven de la lliga. I tot just en l'última acció del duel, i amb el Madrid buscant el 3-2, quan el Barça ha fabricat un contraatac excels, iniciat per Sergi Roberto i seguit per André Gomes i Alba, que ha posat la pilota al punt de penal perquè Messi fes el gol de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)