Barça

“Arda Turan es quedarà”

No escolta ofertes. Segons el seu representant, Ahmet Bulut, el migcampista turc no té cap intenció de marxar del Barça aquest estiu

“Arda Turan es quedarà a Barcelona.” D'aquesta manera, i en declaracions al portal italià FcInterNews, el representant del migcampista turc, Ahmet Bulut, respecte a l'interès de clubs com l'Arsenal i l'Inter de Milà, va assegurar un altre cop que Arda Turan no té cap intenció d'abandonar el club blaugrana aquest estiu. Amb contracte fins al 2020, el jugador de 30 anys també hauria refusat recentment una oferta procedent de la lliga xinesa –el Guangzhou Evergrande estava disposat a pagar-li 20 milions d'euros per temporada i li oferia quatre anys–, ja que el seu desig és continuar jugant com a blaugrana. La marxa de Luis Enrique seria un dels motius que convidarien el turc a pensar que pot tenir més protagonisme el curs vinent. Aquest 2017, la seva participació ha baixat en picat, amb només 7 titularitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)