Barça

Els insults a Piqué queden impunes

En la celebració de la lliga. El comitè antiviolència va deixar impune el crit “Piqué, cabró, saluda el campió” que Dani Carvajal i alguns companys van proferir contra el central blaugrana durant la celebració del Madrid del títol de lliga

La comissió permanent de la comissió estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport ha fet la vista grossa amb els insults que els jugadors del Madrid, en especial Dani Carvajal, van proferir a Gerard Piqué durant la celebració pel títol de lliga a la Cibeles. L’organisme es va reunir ahir al matí, al Consell Superior d’Esports, i va sancionar diverses accions, però va passar per alt el crit “Piqué, carbó, saluda el campió” que es va sentir entre la plantilla blanca, i va deixar impune el seu autor. Malgrat que antiviolència no acostuma a actuar si no hi ha una denúncia del comitè de competició o de la Lliga de Futbol Professional, sí que ho ha fet en alguns casos en què s’han sentit càntics ofensius provinents dels aficionats. Aquesta vegada, però, els insults han sorgit des d’un professional del futbol, però no han estat castigats. Malgrat que el blanc dels insults, Gerard Piqué, va treure importància als fets i va afirmar que Carvajal “no tenia per què disculpar-se” malgrat que el madridista li havia enviat un missatge demanant-li perdó.

Cal recordar que en un cas similar, el de Samuel Eto’o, el camerunès –que va demanar perdó dos dies després de cridar “Madrid, cabró, saluda al campió” en una celebració del Barça–, va ser multat amb 12.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)