Barça

La samarreta de la 2017/18 ja llueix al carrer

Primer dia. El nou uniforme es va posar a la venda ahir a les botigues i distribuïdors oficials del Barça, tant físiques com a través d’internet

Els aficionats del Barça que vulguin pensar ja en la temporada 2017/18 ja poden fer-ho amb la nova samarreta. L’uniforme, que el club blaugrana va fer oficial aquesta mateixa setmana, és a disposició de tothom que la vulgui comprar des d’ahir al matí, en què es va posar a la venda a través de les botigues oficials del FC Barcelona, a través dels distribuïdors oficials del club i també a través de les botigues en línia de Nike. Ahir mateix ja es van deixar veure diverses persones a la gran botiga del Barça que hi ha a les instal·lacions del Camp Nou per descobrir, per primer cop, de primera mà com són les noves samarretes que lluiran els deixebles d’Ernesto Valverde. Samarretes i equipaments sencers amb els dorsals de tota la plantilla, però també sense cap nom perquè la persona que ho compri pugui posar-se el nom i el dorsal que desitgi. Els que van veure la samarreta en directe, a més, van comprovar que les peces llueixen la grafia imposada per LaLiga, ja que vol que tots els equips de primera i segona divisió utilitzin la mateixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)